+31 6 44180634 support@gertin.nl

Doneren?

Maak een maandelijkse donatie
Zoals al eerder genoemd in het jigger verhaal kunnen er per maand 500 volwassenen en kinderen worden geholpen. Eén totale jiggerbehandeling, inclusief voorlichting, nazorg, enzovoort, kost per persoon €20,00.

Met uw maandelijkse donatie kunnen wij deze kinderen weer helemaal gezond krijgen en dit afschuwelijke gezondheidsprobleem voor altijd uit de wereld helpen. Het geeft deze kinderen een kans op een betere toekomst.

Het liefst ontvangen wij maandelijkse donaties van €20,00, maar natuurlijk zijn maandelijkse donaties van €15,00, €10,00 (of zelfs van €5,00) ook van harte welkom.

Betrokkenheid
Iedere donateur zal door ons, van tijd tot tijd, op de hoogte worden gehouden over de ontwikkeling en vooruitgang van het Ikolomani project. Ook zullen wij t.z.t. op deze website daarover berichten en foto’s plaatsen. Door donateur te worden gaat u niet alleen persoonlijk kennismaken met Jamin, maar ook met zijn vrouw Rose en zijn broer Ben die met z’n drieën dit Jigger project lokaal gaan leiden en uitvoeren. Het zijn, stuk voor stuk, ontzettend warme en sympathieke mensen die u mettertijd waarschijnlijk zult gaan beschouwen als goede en lieve vrienden.

Bankrekening van Gertin
Het door u gekozen bedrag kunt u overmaken naar:
ING bankrekening: IBAN: NL70INGB0006977231 BIC: INGBNL2A
T.n.v. Stichting Gertin

Wanneer u een overschrijving doet, klik dan het vakje ‘maandelijks’ aan. Uiteraard kunt u dit te allen tijde stopzetten.